NLP PRACTITIONER

NLP Practitioner

Een NLP Practitioner-opleiding biedt deelnemers een diepgaand begrip van hoe taal, gedachten en gedragingen met elkaar verbonden zijn en hoe deze verbindingen kunnen worden gebruikt om positieve veranderingen teweeg te brengen. Tijdens de opleiding leren deelnemers praktische technieken en vaardigheden die hen in staat stellen om effectiever te communiceren, persoonlijke groei te bevorderen, doelen te stellen en te bereiken, emotionele intelligentie te ontwikkelen en veranderingen succesvol te managen. Kortom, het biedt een holistische benadering voor persoonlijke ontwikkeling en groei, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

 

 

Wat ga je leren?

De essentie van een NLP Practitioner-opleiding is het aanleren van vaardigheden en technieken gebaseerd op Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Deze opleiding richt zich op het begrijpen van de verbinding tussen de gedachten, taal en gedragingen van individuen, en hoe deze kunnen worden aangepast om positieve veranderingen te bewerkstelligen. Tijdens de opleiding leren deelnemers onder andere:

1. Communicatievaardigheden: Het verbeteren van verbale en non-verbale communicatie om effectiever te kunnen communiceren met anderen.

2. Persoonlijke ontwikkeling: Het verkennen en begrijpen van persoonlijke overtuigingen, waarden en gedragspatronen om persoonlijke groei te stimuleren.

3. Doelgerichtheid: Het stellen en bereiken van doelen door middel van effectieve strategieën en technieken.

4. Emotionele intelligentie: Het ontwikkelen van inzicht in emotionele reacties en het leren beheren van emoties voor een betere zelfbeheersing en interactie met anderen.

5. Veranderingsmanagement: Het begrijpen van hoe mensen veranderingen ervaren en hoe ze deze kunnen omarmen en leiden, zowel op individueel als organisatorisch niveau.

Kortom, een NLP Practitioner-opleiding biedt een waardevolle set tools en inzichten die individuen kunnen helpen om hun persoonlijke en professionele leven te verbeteren door middel van bewuste communicatie, zelfreflectie en gedragsverandering.

Wat ga je doen?

  • Basisprincipes en het communicatiemodel van NLP
  • Feedback geven op een andere manier
  • Effectiever communiceren en beïnvloeden
  • Zintuigelijke waarnemingen en no-verbale communicatie
  • Positieve emoties ankeren
  • Mindset, hoe doe je dat?
  • Taalpatronen herkennen en gebruiken
  • Je interne hulpbronnen ontdekken
  • Wat zijn je waarden?
  • Overtuigingen, zijn ze helpend of belemmerend
  • Hoe bereik je jouw doelen
  • Zelfinzicht vergroten en interne conflicten oplossen
  • en nog veel meer….

Certificering en vervolgopleidingen

Heb je de gehele NLP practitioner opleiding met succes gevolgd, dan ontvang je het internationaal NLP Practitioner certificaat erkend door de IANLP. Je bent dan officieel gecertificeerd NLP Practitioner. Na het afronden van de NLP Practitioner opleiding kun je je verder ontwikkelen met de NLP Master Practitioner Opleiding.

Praktische informatie                

Opleidingsduur:  18 dagen

Certificering:        NLP Practitioner

Vooropleiding:    Geen

Wil je deze opleiding volgen of incompany aanbieden?

Stuur me dan een email naar info@innerworkx.nl zodat we jouw wensen kunnen bespreken.

Innerworkx 

Anet is IANLP gecertificeerd NLP trainer en coach. Ze geeft op maat trainingen en workshops en kan in overleg met jou de meest passende oplossing bieden.

 

Info

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

KvK:  82499748

BTW: NL003690800B38

Contact

Innerworkx 

Contact:

Mail mij om een afspraak te plannen op info@innerworkx.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld je aan voor mijn nieuwsbrief

 

Connect

    Love your life